Slutet gott, allting gott…

Det var jag som kände mig febrig igår, men det är Mabou som blev sjuk. Han vaknade i morse och hade så ont i magen att han sa att han inte kunde gå till skolan. Eftersom han älskar skolan så förstod jag att det nog var ”på allvar”. Men samtidigt… jag har ju bara hunnit jobba en enda dag sedan min egen sjukskrivning för ryggskott, så det kändes inget roligt att börja vara hemma och vabba direkt…!

Men, ibland är lösningen närmare än vi tror…! En av storasystrarna är ledig i dag och sa att Mabou får vara hemma med henne idag. Slutet gott, allting gott. Mabou får vara hemma med sin krassliga mage och jag kan gå och jobba! 🙂

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Slutet gott, allting gott…

  1. Hua….tråkigt när skolan…just börjat att bli sjuk.
    Men de är ju då pacilerna haglar.
    Synd att du inte bor närmare kanske jag kunde hjälpa dej mer ryggen ;))

    Ha det gott
    Annette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.