Barnkläder

I går på min lunch var jag ute och shoppade barnkläder på Lindex till Mabou (6). Jag tror att han drar iväg ganska snabbt på längden just nu, för jag tycker knappt jag gör annat än shoppar till honom. Det blev ett par jeans och några tröjor.

Lindex Shop Online - Jeans

Lindex Shop Online - Tröja Lindex Shop Online - Tröja

Fast den randiga tröjan jag köpte var grå och svart randig. Inte orange. Men det är samma tröja som på bilden. Det blev ett gäng strumpor och kalsonger också, som det blir nästan varje gång jag handlar till honom. Just strumpor och kallingar är sånt som det känns som att man aldrig kan köpa för mycket av, för av någon underlig anledning så tar de alltid slut…!

En lite udda sak med Mabou är att han gärna vill att kläderna sitter åt. Han har en lite sned uppfattning om att hans kläder ska vara för små, för att passa. Det innebär att när jag köper kläder till honom så tycker han att de är för stora, även om de passar perfekt. Tröjan igår gick han med på, mot att han fick vika upp ärmarna, så att tröjan ser för kort ut. Jeansen gick han inte riktigt med på, även om han tyckte de var snygga, så tyckte han ändå de var för stora, trots att de inte var det. Med risk för att han nu kommer att dissa dessa byxor tills de blir för små…!

Jag vet verkligen inte varför han fått denna uppfattning, eftersom hans pappa har en väldigt ”baggy style” och det har även hans systrars pojkvänner och killkompisar, så jag har verkligen ingen aning om varför han fått denna sneda bild på sin storlek?

Lindex Shop Online - Boxershorts

Dessutom är han väldigt intresserad av kläder och byter gärna om flera gånger per dag om man inte stoppar honom…! Jag har ju tvätthögar så jag klarar mig ändå, skulle man kunna påstå utan att överdriva!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Barnkläder

 1. Det är skumt vad ungar får för sig!
  När jag var 5 fick jag för mig att alla sömmar på kläderna skavde. Så jag gick runt med kläderna ut och in. Du kan ju själv tänka dig hur det ser ut med en unge som går omkring med strumporna och joggindressen ut och in. Japp, som en stor boll av torktumlarludd! 😀
  Kram

  Cel’Daras senaste inlägg..Smurfluva?

 2. Tänkte precis säga det som tidigare kommentar säger. Det är ju solklart med alla tonårstjejer(syrrorna och alla deras kompisar) i tajta kläder och korta kjolar har gett honom denna uppfattning om hur kläder ska sitta och att han är så intresserad av kläder och byter flera gånger om dagen är ju inte så konstigt med syrrorna som förebild.
  Var glad han inte sminkar sig också 🙂

 3. Cel ´Dara: Ja, du ser. Det är inte bara mina barn som kan vara lite knasiga…! 😉

  S. Kan stämma. Inte för att jag med flit köper tighta kläder, men vad kan det annars bli när man är stor som en flodhäst? 😀

  Sofie: Ja, jag får väl vara tacksam för det då, även om han gjort det en och annan gång också…! 😉

 4. Pingback: Tonårsmorsa » Fatou cheap-ass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] att ni kommer att slippa se dagen outfit i mina inlägg och om ni någon gång ibland skulle få se kläder jag har köpt, vilket har hänt att jag visat upp bilder på, så kommer ni garanterat ha råd att köpa dem om […]