Tionde Radiokrönikan…

Bättre sent än aldrig. Mitt tionde radiokåseri sändes i Tisdags, även om jag missade det då, så letade jag ändå rätt på det. För att höra det, klicka HÄR! Välj ljudspelare för att höra kåseriet! Denna vecka heter det ”Sommarlovet är slut”! Det skulle inte förvåna mig om en och annan tonårsförälder känner igen sig. Kanske även en och annan tonåring, även om det inte är alla som skulle erkänna det! Vill du lyssna på några av de tidigare kåserierna så kan du klicka HÄR! Alla tidigare finns annars samlade bland länkarna HÄR!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Tionde Radiokrönikan…

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.