Tionde Radiokrönikan…

Bättre sent än aldrig. Mitt tionde radiokåseri sändes i Tisdags, även om jag missade det då, så letade jag ändå rätt på det. För att höra det, klicka HÄR! Välj ljudspelare för att höra kåseriet! Denna vecka heter det ”Sommarlovet är slut”! Det skulle inte förvåna mig om en och annan tonårsförälder känner igen sig. Kanske även en och annan tonåring, även om det inte är alla som skulle erkänna det! Vill du lyssna på några av de tidigare kåserierna så kan du klicka HÄR! Alla tidigare finns annars samlade bland länkarna HÄR!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Tionde Radiokrönikan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.