Magiska Priser

Mabou är hos sin pappa i helgen. Själv jobbar jag, trots att brorsan är på besök med min brorsdotter och bonusbrorsa. Efter jobbet åkte vi till Gränby Centrum för att handla tillsammans och av någon outgrundlig anledning hamnade vi på BR, leksaksaffären. Där inne stod det massor av skyltar om att de hade ”Magic prices”. Ja, de där magiska priserna känner jag till allt om. Det är dock inte bara BR leksaksaffär som har magiska priser, jag skulle vilja påstå att det är alla leksaksaffärer.

Det magiska med deras priser är dock att du går in med plånboken välfylld och kommer ut därifrån med tom plånbok, eller i alla fall med en betydligt mindre volym i plånboken! Jag fattar bara inte varför de gör reklam för sina magic prices? Det borde väl snarare skrämma bort alla kunder som inte vill tömma sin plånbok i deras affär?

Min lilla brorsdotter Kornelia fick en leksaks gitarr av sin pappa och han höll nog med om de ”magiska priserna”. Dock förmodligen inte på det positiva sätt som BR hoppats på…! Ã… andra sidan har han ju nu chansen att hans dotter blir en stor rockstjärna, som kommer dra in massor av stålar till familjen, så egentligen var det nog en ren investering! 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Magiska Priser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.