Intressant tjej

Jag har haft en liten prinsessa på besök i helgen. Min lilla brorsdotter Kornelia. Tyvärr är hon inte lika sugen på att kramas som jag är, men hon sa i alla fall att efter Mabou är jag hennes ”favorit-kusin”. Hmmm… kusin eller faster, det är väl sak samma…?

Hon berättade också att hon minsann ska få en liten hundvalp när hon blir lite större. Intressant information, eftersom hennes kära mamma är livrädd för hundar! Intressant information från en intressant tjej…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Intressant tjej

 1. Hmm, jag har nog råkat säga nåt sånt nångång för att lugna henne, jag hoppas naturligtvis att hennes kärlek till hundar svalnar, annars får det nog lov att bli en riktigt pytteliten hund, eller kanske en hamster 😉 Min man och dotter tackar för en kanonmysig helg! Puss och kram!

 2. Ungar är fantastiska. Deras funderingar och självklarheter är så roliga att lyssna på. Men sanningshalten kan man aldrig vara säker på 🙂
  Jag hoppas du vill titta in till mig som du brukade göra. Jag har bara bytt skepnad 🙂
  Kram och ha det gott

  Kvinnotankars senaste inlägg..Vad är kärlek

 3. karin: *asg* Synden straffar sig själv, eller hur var det nu? 😉 Jag hade en toppen helg med dem med, synd bara att jag inte hade så mycket tid med dem…! 😉

  Daniel: Ja, det har varit toppen, hoppas du haft det lika bra! 🙂

  Härligheter enligt Erika: Ja, hon är toppen!

  Kvinnotankar: Klart jag kikar in! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.