Det börjar bli dax…

…att köpa mössa och vantar till barnen. Vi har fått en snabb höst, tycker jag. Jag har för mig att förra året så drog sommaren ut rejält på tiden i sista stund och att det tog tid innan hösten kom på allvar. I morse frågade Mabou om vantar, så det känns som ett tydligt tecken på att det ät dags att shoppa lite…!

Lindex Shop Online - Tummvantar Lindex Shop Online - Mössa

De här tror jag Mabou skulle passa jättebra i, från Lindex. Sedan finns det förstås billigare varianter, eftersom det brukar gå åt både ett och annat par vantar under en säsong.

Lindex Shop Online - 2-pack vantar

Två-pack vantar för 29.90 är ju inte riktigt något att bråka om i alla fall. H&M har också en billig variant med tre par för 39.90. Jag brukar oftast köpa ett fint set i början av vintern, för att sedan komplettera med lite olika under billiga varianter under resten av vintern.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Det börjar bli dax…

 1. Ja av nån konstig annledning så försvinner de alltid. Nu vet jag att det är värre med barn men jag är lika vimsig när det gäller sånna. Nu har jag skaffat mig sånna där torghandskar eller vad de heter så slipper jag ta av mig dom och slarva bort dom :-). kanske skulle ha ett snöre runt halsen som de har på barn.

  Birsens senaste inlägg..🙂

 2. Du borde få lite rabatt i dessa butiker du gör reklam för så många läsare som din blogg har. Ã…tmistonde borde du få vantar gratis 🙂

 3. Ja det går aldeles för fort!!
  För min del så kunde det få va sommar året runt!!
  OK Snö till jul skulle jag nog vilja ha!!
  Men det får vi nästan aldrig här i skåne!!
  Ha en bra eftermiddag!!
  Kram W

  Wivvis senaste inlägg..Hemma!

 4. Birsen: Du skulle bara veta hur många gånger jag varit på väg att sno ide ´n om snören runt halsen till vantarna…! 😉

  Sofie: Ja, fast när jag lägger in så här i bloggen om en vara, så är det ju inte för att göra reklam, utan för att jag själv gillar dem och vill tipsa andra om dem, även om det indirekt blir reklam. Den reklam jag gör, finns ju ändå med i bloggen, men den skriver jag sällan om, om det inte är något jag verkligen känner för att skriva om. 🙂

  Wivvi: Håller med dig om sommar året runt! Det skulle vara något!

  mariebrima: Ja, fast tyvärr var de slkut idag när jag kom ner, så det blev andra vantar och en annan mössa i stället! Typiskt när man äntligen bestämt sig. Förra veckan var det fulla ställningar med dessa mössor och vantar…! 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.