Lite smått och gott

Fortsätt hjälpa mig hålla tummarna för intervjun, som jag ännu inte har fått klart svar på. Om du inte är rädd att debattera, så läs gärna mitt inlägg Negerdebatten. IGEN. För övrigt så får vi börja räkna ner inför både en riktig höst och en skön, ledig kommande helg!

Önskar er en riktigt skön Torsdag.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.