GRATTIS till brudparet!

Min lillebror gifte sig i Torsdags i Visby på Gotland. De gifte sig i Sankt Nicolaus Ruin och jag hade tyvärr inte möjlighet att närvara på grund av avstånd och tidpunkt, vilket naturligtvis är väldigt trist!

Däremot var min äldsta dotter Binta (19) där för att även representera vår familj, då vi andra inte hade möjlighet att åka. Hon hade i alla fall med sig massor av bilder från bröllopet idag när hon kom hem, från Gotland och från hela tjocka släkten, så det känns nästan som om jag fått vara med på ett hörn ändå…! 😉

Här kommer lite utvalda bilder. Jag trodde att min andra brors sambo skulle fånga brudbuketten, men det var visst någon annan som fångade den… Naturligtvis var det mer släktingar och vänner med på bröllopet, men min pappa vägrar vara med på nätet på bild och syrran och de andra har jag inte frågat, så jag vågar inte lägga in dem. Därför får de jag frågat som är bruden, två av mina bröder, den andra brorsans sambo och Binta de som får vara med på bild denna gång.

Alla bilder är klickbara. Bild:

 1. Sankt Nicholaus Ruin.
 2. Brudparet. Tobbe och Johanna.
 3. Binta.
 4. Yngsta brorsans sambo: Frida. (Nästa brud?)
 5. Binta och Frida.
 6. Binta.
 7. Enligt sägnen bör Binta bli nästa brud, eftersom hon fångade buketten. Men vem vet?
 8. Sankt Nicholaus Ruin.
 9. Binta i Visby.
 10. Yngsta brorsan Fredrik och Frida. (Nästa brudpar?)

En sak som var ganska kul innan bröllopet var när Binta höll på att prova kläder här hemma:

Binta: Mamma! Vitt kan man inte ha, va?

Jag: Nej, bara bruden får bära vitt.

Mabou (6): Binta! Vad är brud för något?

Binta: Den som ska gifta sig!

Mabou: Jaha! Är Tobbe* en brud då?

😀

Tobbe* = Min bror och tillika brudgum i detta fall!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”GRATTIS till brudparet!

 1. Fiiina bilder!!! Vilken romantisk plats att gifta sig på. Jag har varit på konsert i den ruinen ett par gånger, och det är magiskt!
  (Din dotter var förmodligen vackrast på hela festen!!! Är det inte lite oförskämt för brudens skull???) 😉
  Tusen tack för din fina kommentar om tonårstrubbel hos mig!! Kram!

  Tizzels senaste inlägg..Mamma, Pappa, Barn…

 2. Anna-Lys: Haha, det ska jag nog sätta stopp för! 😉

  Tizzel: Ja, det är fint på Gotland. Men hon hade inte vitt i alla fall…! 🙂

  Soulsister: Ja, han tänkte ju rätt, även om det inte blev helt rätt i allas fall…!

  Agnieszka: Ja, de som var där verkade nöjda i alla fall, så det gick nog bra!

  Birsen: Ja, jag tycker också de blev fina, jag har flera hundra här…! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.