Mama en tanttidning?

Isatou (15)

Tidningen Mama gjorde en kort intervju med mig förra veckan. Det är ett kommande reportage de ska ha, där de hade vissa frågor de ska fråga några personer om. De ville ha ett foto där helst jag och alla barnen är med. Eftersom min äldsta, Binta (19) varit på Gotland hela helgen så har det varit svårt att få till en dag när vi kan fota oss. Men efter 10 sorger och 14 bedrövelser (typ) ska vi nu äntligen försöka få till det ikväll (hoppas det inte är för sent, för de skulle haft bilden senast idag).

Jag: Isa! Binta kommer snart så vi kan fota oss. Ska du inte fixa dig?

Isa: Orka…!

JAg: Okej.

Isa: Det är säkert bara en tanttidning ändå…

Jag: Tanttidning…? Det är Mama, en föräldratidning.

Isa: Ja. Jag sa ju det. En tanttidning.

Jag: Ja, när jag blev mamma så var jag ju VÄLDIGT MYCKET TANT!! Jag hade precis fyllt 18 år.

Isa: Eeeh… okej. Men ändå…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Mama en tanttidning?

  1. Soulsister: Ja, allt är verklige relativt. Jag känner mig inte ens som en tant nu, 19 år senare…! 🙂 Ja, jag ska berätta och länka om det är möjligt! Om de nu tar med oss, eftersom vi redan missat deadline med det förbaskade fotot (som vi för övrigt inte blev alla på i alla fall eftersom ”någon” missade bussen och ”någon annan” inte hade tid att vänta tills syrran kom. Ingen nämnd och ingen glömd! 😉

  2. Kul med reportaget! Håller med dig, ordet ”tant” vill man verkligen inte förknippas med. Det värsta är när andra kvinnor säger till sina barn saker som ”fråga tanten därborta” om en själv. Brist på hyfs, eller hur!

    Ewas senaste inlägg..Thank God Its Monday!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.