Barnjackor

En och annan snygg barnjacka hittar jag i bildspelet på Allt Om Barn som inte skulle ruinera en fullständigt! Lindex har också en och annan snygg och praktiskt.

Lindex Shop Online - Jacka Lindex Shop Online - Jacka Lindex Shop Online - Bävernylonoverall

Sedan är det alltid lite klurigt om man ska köpa overall eller jacka. Mabou har haft jacka och täckbyxa de senaste åren och nu när han börjat skolan så känns det som en bättre lösning, men eftersom han inte haft overall på ett par vintrar nu, så är han mer sugen på overall. Vi får se vem som ”vinner” denna kamp.

Det blir i alla fall inget ljusblått, så mycket vet jag. Efter att ha uppfostrat tre döttrar så har de haft ljusrosa efter egna önskemål när de var små och det finns inget som ser värre ut efter några få utelekar än ljusrosa overaller eller jacka och täckbyxa. Smutsigt, hur mycket man än tvättar.

Det är oftast kul att shoppa barnkläder, men mindre roligt när de lekt med dem utomhus ett tag…!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Barnjackor

  1. Håller med, att tvätta overaller dagarna i ända är ingen höjdare! Verkar som att Mabou också är en kille med bestämd klädsmak!

    Själv var jag så glad över att killarnas regnkläder fortfarande passar nu efter sommaren. Men då visade det sig att de absolut inte vill ha sina hängselbyxor, för de är minsann inte coola nog!

    Själv visste jag nog inte ens vad ordet cool betydde när jag gick på lågstadiet. Det förklarar väl å andra sidan en hel del…

    Ewas senaste inlägg..Uppsalaförfattare & boktips

  2. Ewa: Nej, de brukar vara av en bestämd uppfattning om vad de vill ha på sig och vad de inte vill ha på sig! Tvätta overaller hör inte till favoritsysslan för mig heller! 😉

  3. Pingback: Tonårsmorsa » Bildstölder på nätet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] till just Lindex och i just det inlägget hade jag missat att skriva ut namnet Lindex i text, trots att jag gjort det i andra inlägg med bilder från Lindex. Man kritiserade också att jag inte uppgav det på vissa rörliga bilder, men eftersom det var en […]