Idag

I morse var första gången på väldigt länge som jag vaknade innan väckningen på mobilen ringde. Det var första gången på länge som jag inte ”znosade” mobilen. Fyra gånger. I morse är första gången på ett bra tag som jag kan sitta och njuta av lite solsken innan jag ska cykla iväg till jobbet. Idag är sista arbetsdagen denna vecka och även om jag jobbar sent idag, så ser jag fram emot en ledig helg!

Idag är faktiskt också första dagen på resten av mitt liv, för att använda en gammal, härlig klyscha! Jag önskar er alla en fin fredag och en skön, njutfull helg!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Idag

  1. Jag vill bara säga HEJ! Helt otroligt att jag hittade dig!En gammal kompis från tonårstiden,jag råkade av en händelse klicka in mig på din blogg och .men!hennekänner ju jag!Om du hälsar på i min blogg så kanske du även vet vem jag är? Jättekram..så himla kul!.Hoppas att vi kan pratas vid IRL nån gång..Kramar..Helena

    helenas senaste inlägg..Grönt är verkligen skönt!?

  2. Mariebrima: Tack detsamma! 🙂

    Ludmilla: Skönt att höra. Vissa dagar är lite mer värdefulla än andra! Kram! 🙂

    helena: Roligt, det tog en stund innan poletten ramlade ner, men när den väl gjorde det så minns jag dig förstås! Kram till dig och barnen och krya på er! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.