Kulturnatten i Uppsala 20 år

Idag är det kulturnatten i Uppsala. Jag och barnen planerar att gå och kolla på ett och annat evenemang i stan. Jag tycker verkligen att detta evenemang är roligt. Det har, som sagt funnits i många år i Uppsala, men jag upplever ändå att det har utvecklats en hel del under den tiden. Det finns mycket mer att välja på idag än för några år sedan och dessutom är det mycket mer folk som deltar.

Själv ska jag och barnen gå till stadsteatern en stund och sedan ska vi också gå och kolla dansuppvisningar. Därefter får vi se om vi hoppar på något annat också? Det mesta som sker på kulturnatten är gratis eller väldigt billigt. Lite av poängen är att man ska kunna delta eller titta på olika typer av aktiviteter och att så många som möjligt ska ha möjlighet att delta.

Det där med ”GRATIS” eller ”BILLIGT” är sånt där som särskilt vi ensamstående flerbarnsföräldrar bara ÄÄÄLSKAR! Vi skulle lugnt kunna hänga med på det mesta, oavsett om det är roligt eller ej, bara för att få göra något tillsammans med våra barn som inte fullständigt ruinerar oss! Gratis är gott!

Om du som läser befinner dig i Uppsala: vad ska du göra på Kulturnatten och vad tycker du är bäst med den?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Kulturnatten i Uppsala 20 år

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Afrikansk musik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Personligt « Kulturnatten i Uppsala 20 år […]