Jag upphör aldrig att förvånas…

…över Aftonbladet bloggs moderatorer. Min bloggvän Ludmilla har nu, liksom många andra bloggare på Aftonbladet gett sig av till annan portal. I likhet med mig har hon köpt en egen domän. En egen domän innebär ju att det är du själv som är ansvarig moderator. På de flesta andra ställen man kan blogga på finns det moderatorer. Dock är Aftonbladet det enda ställe där jag hört att man tar bort en massa inlägg på gott och ont, men väldigt ofta mycket godtyckligt!

Jag har tidigare skrivit om Ludmilla och om inlägg som moderatorn tagit bort. Då fick hon göra ett gästinlägg i min blogg.

Denna gång hade hon skrivit detta i sin blogg:

”Nu flyttar jag min blogg (Ludmilla)

Hej trogna läsare!

Jag har flyttat hela min blogg till ludmilla.se

Följ min blogg med rss/feed: http://ludmilla.se/feed

Jag hoppas verkligen att du vill fortsätta följa min blogg på den nya adressen!

Hälsningar
Ludmilla
↑ Grab this Headline Animator
Orsaken är att moderator anser att det bryter mot följande punkt i regelverket:
– Du får inte länka i kommersiellt syfte.”
Nu har hon skrivit ett nytt inlägg till sina läsare, där det står:
”Varför får jag inte länka till min nya blogg?

Skrivet av Ludmilla 14 september 2008, klockan 19:19

I dag togs det bort det enda inlägg jag hade kvar på denna blogg.

Det stog att jag har flyttat min blogg till http://ludmilla.se

Motiveringen till att det togs bort var att man inte fick länka i kommersiellt syfte. http://ludmilla.se är helt privat och har inget kommersiellt syfte.

Jag förstår ingenting.”

Vi får se om det inlägget blir kvar. Alla jag känner till som har bloggat på Aftonbladet, har sedan länkat till sin nya blogg för att ens läsare ska kunna följa med dit. Det är ju helt naturligt att om man börjar blogga på ett ställe, så vill man upplysa sina läsare om vart man har tagit vägen.

Finns det NÃ…GON som kan förklara varför Aftonbladets moderatorer beter sig på detta obegripliga sätt?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.