Ken Ring svarar

I mitt förra inlägg skrev jag om vad media rapporterar om misstanken mot Ken Ring. Ken svarar nu själv på anklagelsen. Mycket mer än så går inte att utröna i nuläget. Ken uppger också i sin blogg att han nu försvinner från rampljuset. Han poängterar också att han INTE varit eller är misstänkt för våldtäkt, utan för sexuellt tvång. Läs gärna alla länkar för att skapa dig en egen uppfattning.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Ken Ring svarar

 1. jag vet inte riktigt vad du försöker uppnå med att lämna en sån kommentar… jag gillar låten föratt den passar in i mitt ämne.. vad han är misstänkt för och vad han har gjort..
  om han är skyldig eller inte så kommer det visa sig.. jag vet inte vad som har hänt och jag hoppas att den som är skyldig till det åker in..mvh

 2. Mrs Mulatt: Ja, det kan vara så…?

  svar från min blogg: Ja, jag ber om ursäkt! Jag visste inte att man var tvungen att ”uppnå något” för att lämna en kommentar på din blogg. Jag ville helt enkelt visa dig mitt stöd, eftersom du verkar ha det svårt med kontakt med din son.

  Sedan länkade jag till mitt eget inlägg för att visa att jag lagt upp samma video med Ken i morse, även om det handlar om en helt annan sak, än vad ditt inlägg gjorde.

  Det är tydligen känsligt att kommentera hos vissa, ska försöka komma ihåg att låta bli att visa dig mitt fortsatta stöd i alla fall, så slipper du undra vad jag försöker uppnå…!

 3. Ken Ring har flickvän – släpper hon inte till?
  Tjejer kallas horor i dessa kretsar – tjejen som anklagar honom kallas fitta och wannabe – Ring vill ha en miljon kronor från tidningarna… Kan de ha planerat en kupp tillsammans?

 4. Ken har flickvän – släpper hon inte till?
  Tjejer kallas horor i dessa kretsar – tjejen som anklagar honom kallas fitta och wannabe – Ring vill ha en miljon kronor från tidningarna… Kan de ha planerat en kupp tillsammans?

 5. ja tycker alla som inte vet ett piss om ken inte ska öppna sin käft! vadå kupp? ken har kämpat som ett monster för att komma upp från all skit sen 1999 och nu när han äntligen kommit på fötter igen kommer en äcklig liten fjortisbrud som knulla kens polare och sen i rop på uppmärksamhet säger att det var mot hennes vilja. jag var där! visserligen var jag inte i det där ”rummet” som dom hade tillgång till men han är ingen våldtäcktsman..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.