Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Friad från misstankar

  1. hur gammal är du? du beter dig som fjortis.. du kan börja blogga blogg.se eller nåt. då har du rätt mål grupp som gillar det skräpet du skriver.. vad har du med Ken att göra? är du någon kriteker eller? nu är det så att jag inte känner Ken och lyssnar inte på hans musik. men jag visste inte att det fanns folk som du i din ålder larvar sig på detta vis. jag vet vad du ute efter. Fler besökare(klick) och fler kommentarer som jag skänker en till dig nu. uppför dig som en mamma till att börja med och håll dig till det ämnet du bloggar för och sluta larva dig.

  2. s: Ja, det är tur för oss omogna människor att det finns så ”mogna” personer som dig, som skriver anonyma kommentarer i folks bloggar och talar om vad en ”mamma får blogga om”.

    Så vilket ämne anser du då att jag bloggar om? Jag skulle lätt kunna räkna upp 100 ämnen som jag skriver om på min blogg och nej, det här var INTE första gången jag skrev om varken Ken eller andra musiker! Get a life!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.