Höstfärger

Rött, Orange, Gult. Alla färger på höstlöven. En hel del gröna är också kvar. Kurar ihop mig i en filt. Fryser inombords. Sätter på mitt extra värmeelement. Tänder några ljus. Visst är det höst nu.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Höstfärger

  1. Ja, nu finns det ingen återvändo. Gillar i och för sig den lite småkalla och klara luften, alla fina höstfärger osv. Men snart får jag lägga på en extra halvtimme på morgonen för att alla ska hinna få på sig sina vantar, regnkläder, mössor osv. Och det är minsann inte upplyftande!

    Ewas senaste inlägg..Kulturnatten 2008

  2. Ewa: Ja, det finns både för- och nackdelar. För mig är kylan den största nackdelen, men färgerna, de ger mig känslan av förtrollning…! Kram!

    Rigmor: Ja, lite så är det nog! 🙂

  3. Ja, nog är det höst nu! Var ute med barnen på en lekplats i ungefär två timmar, sen var jag tvungen att gå hem för att jag frös så mycket. Mina fingrar var så frusna att de börjat stelna – hemskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.