Bloggvärlden kan göra skillnad!

Jag har på senare tid hört eller läst att en del personer säger/skriver ”Jag läser inte bloggar, men…” Det är som om en del vill ge en ursäkt till att man läst en blogg, men ändå vill man inte framstå som någon som ”läser bloggar”. Som om det skulle vara lite fult. Fult att läsa om folks åsikter, tips, politik, innersta känslor.

För mig är bloggar ett uttrycksmedel. Det finns en massa skitbloggar, men det finns också en massa viktiga/bra/intressanta bloggar. Jag läser själv MASSOR av olika bloggar! Även om jag har några som jag ständigt återkommer till, så läser jag ständigt nya bloggar. Ibland för att folk skriver om ämnen som intresserar mig, ibland för att jag vill läsa massa ”onödigt trams” (det fyller också en funktion, uppenbarligen). Ibland läser jag bloggar för att sätta mig in i eller förstå mer i ett specifikt ämne. Jag skäms absolut inte för att jag läser blogger eller skriver blogg själv. Tvärt om. Jag anser att bloggandet har berikat mitt liv på flera plan, faktiskt!

Men nu kan bloggvärlden mer konkret göra skillnad! Uppdrag Barn har ett samarbete med Vattenfall, som lovat att skänka 20 spänn till World Childhood Foundation för varje blogg som bloggar om dem.

Jag lägger med glädje upp detta inlägg och länkar till dem. Det finns välgörenhet som man bara inte kan motstå!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Bloggvärlden kan göra skillnad!

  1. Birsen: Det är möjligt, jag vet faktiskt inte!

    Tizzel. Ja, precis så tycker jag också. Även om jag tycker att vissa är blaj, så finns det andra med annan smak och även om inte en enda person vill läsa en viss blogg, så ger det säkert bloggskribenten något att få skriva den, därför fyller ALLA bloggar en funktion, skulle jag vilja påstå! Därmed inte sagt att du eller jag är intresserad av att läsa precis alla, men det är ju en helt annan sak.

    Melinda: Nej, bloggar är tillräckligt stort för att det är dags att acceptera dem!

    Ludmilla: Precis! Dessutom tror jag en del inte ens säger sanningen. De tycker det är lite ”fult” att läsa bloggar, ändå kan de inte låta bli att läsa dem! 😉

    snustorget: Tack! Ja, visst är det så att man kan blogga om välgörenhet för att dra ett litet strå till stacken! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.