Är det detta som kallas återvinning?

Jag gillar den här tanken med återvinning och återanvändning! Den innebär i praktiken, för mig, att när jag på morgonen inte hittar mina vantar, så kan jag låna barnens kompisars kvarglömda vantar. Dessutom hinner jag också komma hem och lägga tillbaka dem innan de ens fattat att de varit borta.

Inte nog med att det är väldigt praktiskt, dessutom kommer jag till jobbet med typ nya vantar varje dag…! Could it be better?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Är det detta som kallas återvinning?

  1. Roligt att du också återanvänder andras kläder! Förut brukade jag försöka hitta ägarna till alla främmande kläder i vår hall. Funderade t.o.m. på att göra en ”kvarglömtlåda”, typ som de har på dagis. Men nuförtiden tar jag gladeligen på mig kvarglömda kläder, de allra flesta är dessutom mycket snyggare än mina egna!

    Ewas senaste inlägg..Hur en trea blir en fyra

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.