Hur ska jag få det lästa oläst?

Jag har ju tipsat om boken Så dumt! av Mia Törnblom. Nu kan jag inte sluta tänka på den alls. Den satte sig så starkt i mig att jag önskar att jag inte hade läst den, bara för att jag då skulle kunna läsa den nu, utan att veta vad den handlar om. Jag vill skratta lika mycket som jag gjorde när jag läste boken, jag vill gråta lika mycket, jag vill känna samma spänning, sorg, glädje och förhoppning igen!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Hur ska jag få det lästa oläst?

  1. Soulsister: Jag brukar faktiskt läsa om böcker som jag gillar. Purpurfärgen och Omskärelsen är två såna där böcker som jag läst hur många gånger som helst. Men denna känns lite väl tidigt att börja läsa, då jag läste ut den i morse! Haha… Men om några månader, så…! Men jag är nästan förälskad i boken för den är verkligen underbar! 🙂 LÄS DEN! LÄS!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.