Binta i musikvideo

Efter ett litet tips i min gästbok upptäckte jag att min äldsta dotter Binta (19) och hennes dansgrupp är med på en musikvideo på youtube, som jag inte hade någon aning om. Som ni som följer min blogg kanske förstått så är Binta en tjej med väldigt många järn i elden. Ibland får jag veta saker av folk utifrån som jag inte hade den blekaste aning om, trots att jag har en väldigt nära relation till Binta och pratar med henne varje dag och träffar henne flera gånger i veckan. Om hon skulle berätta allt hon är med om, för familjen, så skulle hon ju inte hinna leva sitt liv i 100 knyck. Så häng med… när Binta och hennes väninnor shake it all…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Binta i musikvideo

  1. Coolt! 🙂
    Jag har visat några andra av Binta’s ”dansklipp” för min syrra och hon är hur impad som helst. Hon dansar själv ragga och dancehall och allt vad det är, så nu snor hon steg av Binta! 😉

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Kräftfiske, Vinterkläder, Krönikor och annan stress…

  3. De är verkligen jätteduktiga. Men det hade nog varit ännu bättre om det var dancehallmusik de dansade till (som du tidigare lagt upp någon gång). Hiphop har så långsam takt till den typen av dans. Men bra låt och dans annars=)

    kochanas senaste inlägg..Firandet 2.

  4. kochana: Ja, de är underhållande att kolla på, men jag håller med om att de gör bättre ifrån sig till lite snabbare musik, eftersom de är både duktiga på att hålla takten och har bra koll på sina kroppsdelar. 🙂 Jag gillar sångarens röst, den är behaglig och ändå cool! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.