Ingen stress alls

Från att ha stressat som bara den inför resan hit, så kom vi hit och allt är bara så otroligt skönt, tyst och fridfullt. Mabou är i det närmaste i extas. Vi fiskade kräftor hela natten och satt inne vid brasan och pratade och åt lösviktsgodis. Fångsten blev inte så himla stor, men det var väldigt roligt att fiska dem. Tidigt i morse, innan jag ens hunnit ur sängen, åkte Mabou och två av mina vänner iväg med båten till en ö och plockade kantareller.

När jag klev upp och gick ut i köket, så möttes jag av en syn där solen strålade och sjön glittrade som bara den. Sedan har vii varit ute på långa promenader, varit och tittat på Carl Larssons familjegrav, det har bakats pajer, fiskats och nu sitter jag bara och njuter av tystnaden och försöker ta det lugnt en liten stund.

Ibland kan man verkligen inte kräva mer av livet.

Social comments

Loading Facebook Comments ...

12 svar på ”Ingen stress alls

 1. Ewa: Ja, det har verkligen varit en lisa för själen.

  Ludmilla: För mig var det första gången, men det var verkligen en rolig upplevelse.

  Birsen: Ja, jag har verkligen njutit! 🙂

  Therese: Ja, det var toppen där utanför Falun. 🙂

  Daniel: Ja, hela helgen har varit härlig!

  menuette: Härligt att du är nöjd med läsningen! Ja, du ska verkligen läsa Mias Så dumt! Den är toppen! Kräftorna var toppen! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.