Upp som en sol, ner som en pannkaka

Precis så känns det. Jag har haft en fantastisk helg på landet, i en stuga med utedass, sjön på baksidan, lite filosofering i skogen och på bryggan, med hemlagade pajer och äppelkaka (som Mabou är VÄLDIGT stolt över att ha bakat helt själv), med fiske och kräftfiske, promenad till Carl Larssons gården och familjegrav, med brasa i den öppna spisen och bland gula kantareller och en bro som en trasmatta. Kort sagt har vi haft en fantastisk helg, med frisk luft och lantlig höstidyll.

Idyllen upphörde dock brutalt när jag kom hem igen. Brutalt är verkligen rätt uttryckt. Utan att gå in på några närmare detaljer, så kan jag säga att jag känner mig ganska överkörd och är minst sagt förbannad!! Ibland har jag bara lust att ta en bra bok, lägga mig på ett hotellrum i en vecka, så kan tonåringarna vända hela huset upp och ner utan att jag ”kommer och stör”…!

Ja, så är livet ibland, upp som en sol och ner som en pannkaka!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Upp som en sol, ner som en pannkaka

  1. Dana: Tack! Vad roligt att du gillar bloggen! Välkommen hit så ofta du vill! 🙂

    Soulsister: Nej, det blev ett bryskt uppvaknande efter en annars rofylld helg…! 🙁

    Ludmilla: Tack! Jag hoppas också att det löser sig! Kram!

  2. Jaha, hade de ställt till med party när du var borta ändå? Tur att du verkar ta det med en klackspark ändå, det är nog det bästa man kan göra när ungarna är lite jobbiga 😉

    Hannas senaste inlägg..Bråk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.