Snacka om bildstöld! Helt sjuuukt!

En bloggare lägger upp en stor bild på min äldsta dotter Binta i sin blogg och hävdar att det är hennes kompis ”Nadja”. Så här säger bildtexten: ”Nadjisen på en fest året i London =)<3”

(Hela bilden är klickbar) Tjejen som hävdar att det är hennes kompis Nadja utger sig för att heta Lisbeth och finns HÄR! Bilden är alltså på min äldsta dotter Binta och togs för tre år sedan på hennes inspark när hon började gymnasiet! Binta säger att hon aldrig sett tjejen över huvudtaget. Hur sjukt är inte det? Och vilka är Lisbeths andra kompisar? Mållgan, eller? HÄR hittar du originalbilden som jag lagt upp på bloggen för ett och ett halvt år sedan.

Naturligtvis har både jag, Binta och hennes kompisar (som hittade inlägget) kommenterat att ta bort bilden, vilket alltså inte har skett och kommentarerna läggs inte heller ut! Naturligtvis kommer vi att anmäla bildstölden!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

21 svar på ”Snacka om bildstöld! Helt sjuuukt!

 1. Om det är en ung tjej som är skrivit detta är det nog ganska synd om henne.Kanske är hon ensam och bygger upp ett låtsasliv på bloggen. Men det läskiga är ju att det kan vara vem som helst. Tänk om det är en pervers äldre man som låtsas vara en ung tjej och söker kontakt med unga på detta sätt genom en låtsasblogg….

 2. Kerstin: Tack! Jag har redan kontaktat dem och fått svar! 🙂

  Sanna: Ja, det tyckte jag också! 🙁

  Robert W: Jag håller helt med! Jag har tänkt massor på detta idag och kan verkligen inte finna någon anledning till det! Verkligen konstigt!

  Veronika: Ja, det är möjligt, men jag tycker ändå det är väldigt konstigt varför man vill göra det ens?

  Sofie: Ja, det är ju just det också. Man har ingen som helst aning!

  Fransyskan: Jag tänkte att jag skulle bjuda på det, för att det kanske skulle bli lite pinsamt att bli upptäckt, men nu är hela bloggen borttagen, så jag behöver inte oroa mig för att ha bjudit på en massa trafik! 🙂

  kochana: Ja, det finns det verkligen! Jag anmälde det hela och hela sidan är nu borta! 🙂

  Cel ´Dara: Japp! Nu är hela bloggen borta. Misstänker att det är blogg.se som tagit bort den då det tycktes vara en hel del fejk…! 😉

  Sill-Britt: Japp! Jag har också konstaterat det! 🙂

 3. ”Om det är en ung tjej som är skrivit detta är det nog ganska synd om henne.Kanske är hon ensam och bygger upp ett låtsasliv på bloggen. Men det läskiga är ju att det kan vara vem som helst. Tänk om det är en pervers äldre man som låtsas vara en ung tjej och söker kontakt med unga på detta sätt genom en låtsasblogg….”

  Jag tänkte också att det säkert är något psyko som vill få kontakt med unga. Det fanns ju en bild på en annan tjej från början med, och bloggens ägare skrev: ”Ã…H JAG ÄR SÃ… FUL!!” eller liknande. En tjej som kallade sig för Ellen kommenterade ”Ã…åh ta bort!” men.. hon hade ingen egen blogg. Så jag skulle kunna tolka detta som att bloggens ägare skrev kommentaren själv :p Och ändrade sig och ville utge sig för att vara en annan tjej istället av någon anledning.

 4. Ludmilla: Ja, det är det verkligen!

  Agge: Ja, det blir jag allt mer övertygad om…! 😉

  Melinda: Ja, när jag läste igenom bloggen ett par gånger så insåg jag också att många inlägg var bra skumma…! :-S

 5. Browny och Birsen: Ja, jag misstänker att det är blogg.se som tagit bort det, eftersom hela bloggen är borta och jag hade anmält detta till dem! Men i kommentar #13 kan du se hur sidan såg ut, via google catch, om ni är nyfikna! 😉

 6. Pingback: Tonårsmorsa » Bildstölder på nätet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] tveksamt syfte. Jag började själv “vattenstämpla” mina bilder efter att en tjej tog en bild på min äldsta dotter Binta och hävadade att det var hennes kompis “Nadja”. Det var verkligen en underlig känsla. Jag vet att det är lätt att ta bort en […]