Självinsikt

Som jag skrev tidigare så har jag ju väldigt speciella gäster här i helgen. Den yngre av dem, hade precis en intressant diskussion med Mabou i köket:

(Brorsdottern) Kornelia (3): Jag är hungrig.

Jag: Ja, vi ska laga mat om en liten stund, men inte riktigt än…

Mabou: Men jag kan göra en smörgås till dig så länge, så slipper du vara hungrig!

De två går ut i köket och Mabou börjar bre en smörgås till Kornelia:

Kornelia: Mabou! Vad duktig du är att göra smörgåsar.

Binta: Men du då, Kornelia? Du kanske också är duktig på att bre smörgåsar?

Kornelia: Nej, det är jag inte, för pappa säger att jag lägger på för mycket smör…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Självinsikt

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Jag lär somna ovaggad…

  2. Pingback: DET ska vi inte prata högt om… | Tonårsmorsa – Fatou

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] jag nämnt i föregående inlägg så är jag ju barnvakt i helgen till två snälla, härliga barn, nämligen Kornelia och Kribban. […]

  2. […] har lekt och lekt. Mabou gjorde en kullerbytta ute på asfalten och då MÅSTE naturligtvis min lilla brorsdotter Kornelia göra samma sak. Sedan att det inte alltid blir som man tänkt sig, det är en annan sak. Men det […]