Att spela Bingolotto utan lott

Operation barnvaktshelg är slut för denna gång. Nu återstår operation röjning-tvättning-återhämtning! Jag överdrev i alla fall inte igår när jag skrev att jag skulle kunna somna ovaggad på vardagsrumsgolvet. Visserligen la jag mig inte på vardagsrumsgolvet, men jag däckade i soffan. Eftersom fjärrkontrollen är paj, så orkade jag inte ens byta kanal. Vad jag somnade till? Bingolotto! Och då hade jag inte ens någon lott… 😉

Jag upptäckte i alla fall att det är Lotta Engberg som leder programmet nu för tiden (eller igår var det i alla fall det). Jag blir alltid så full i skratt när jag ser henne på TV eftersom hon är barnens farmors favorit. För många år sedan var hon programledare i ett program som hette typ ”har du tur i kärlek” eller något liknande och tjejernas farmor bänkade sig alltid framför TV ´n och satt och log och nickade instämmande i allt Lotta sa.

Jag kommer nog aldrig att kunna se Lotta Enberg på TV, utan att tänka på tjejernas farmor. Och jag kommer nog aldrig att kunna sitta och kolla på Bingolotto till jag somnar, utan lott, om jag inte varit barnvakt en helg…!

Tillägg: Oups, det är visst inte bara före detta svärmor som är tokig i Lotta Engberg, verkar det som! 😀

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.