En grå köttbulle som rullar fram…

Jag har aldrig varit så mycket för stickat. Jo, jag har kunnat tycka att det är fint på andra, men har inte haft så mycket själv. Men för varje höst som kommer blir jag mer och mer för stickat. Jag vill ha raggsockar, stora, stickade sjalar och så vidare…

Härom dagen köpte jag gråa, stickade benvärmare. Benvärmare är något jag inte har använt sedan 80-talet och sanningen att säga trodde jag nog aldrig att jag skulle använda det igen. Så nu har jag slängt på mig ett par gråa tights, en grå tunika och gråa benvärmare och jag känner mig så fin… nja, jag känner mig kanske lite… ja, som en stoppad korv eller en stor köttbulle, eller något… Men skönt är det i alla fall. Det är toppen med stickade grejer på hösten, dels för att det värmer förstås, men också för att jag får den där mysiga, goa höstkänslan.

Visst är det skönt med stickat?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”En grå köttbulle som rullar fram…

  1. Ã…h, benvärmare 80-talet är tillbaka. Jag hade i alla möjliga färger och älskade dem.
    Ska man bara skaffa det stora håret igen också då =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.