Våra vackraste minnen…

Jag ringer upp dig. Du svarar inte. Efter några minuter ringer du tillbaka. Jag hör dig tala, men jag förstår inte dina ord. Jag vet ändå att det är du, fast jag inte känner igen din röst. Du är illa däran nu. Jag försöker säga det jag vill ha sagt. Du svarar. Jag förstår inte vad du säger. Efter att ha sagt ”va” fyra gånger ger jag upp. Jag ”hummar” och låtsas förstå. Låtsas att jag hör vad du säger.

Men även om dina ord inte når fram till mig, även om meningen av dina ord förlorar sin mening på vägen, så lyssnar jag och jag lägger in den röst du hade. Innan. Jag lägger den i mitt hjärta och blundar. Jag minns… Jag drar in luft i näsborrarna och håller ögonen stängda. Jag känner doften av dig. Av det som var du. Din doft.

Jag lägger våra vackraste minnen längst in i mitt hjärta och där tänker jag bevara dem…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Våra vackraste minnen…

  1. Jag kànner verkligen med dig. Jag känner mig transformerad tillbaka i tiden till för ett àr sen, dà jag ocksà hade dessa sluddriga telefonsamtal, utan egentligt utbyte, men ändà vill man inte lägga pà för men vet inte om det blir en nästa gàng. Denna ständiga rädsla varje gàng telefonen eller mobilen ringer, har det hänt nu?

    Styrke-kram
    Cissi

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Det kom ett sms…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Våra vackraste minnen… […]