Veckans radiokåseri (11)

Idag sändes ett nytt radiokåseri i radion. Som vanligt missade jag det, men tackar för att Internet finns. Upptäckte också att jag inte finner att jag lagt ut det förra? Eller har jag bara glömt lägga in det bland min Ego-lista (Media) ?

Hur som helst, dagens kåseri heter Drömmen om skraplotter. (Klickbar länk) Välj ljudspelare och lyssna. Skriv gärna en kommentar om vad du tycker.

Förra gångens radiokåseri hette Skolstart (ännu en klickbar länk)

Om du vill lyssna på några av de tidigare kåserierna, så klicka HÄR. Alla är inte upplagda där, men en hel del i alla fall.

Tillägg: Oj, hittade den förra nu och lägger in det som länk i Ego-lista (media), men då slipper ni leta upp det om ni missade den!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Veckans radiokåseri (11)

 1. Jättekul! Den om skraplotten var bästa krönikan du har gjort! Superbra! Jag brukar förresten irratera mig på att de sällan ger ngra riktiga glädje utrop de där som sitter där skrapar o vinner massor av miljoner. Så jag har planerat i detalj hur jag skulle skrika o hoppa runt där på tv. Kanske därför att mitt glädje hopp inte skulle passa sig i tv jag inte heller kommer att vinna ngn gång….

 2. Hej
  Satt i bilen på väg till stugan o lyssnade på ditt kåseri om din drömm om skraplotten.
  Jag hade den otroliga turen 2006 att skrapa fram tre klöver på triss.

  Jag va arbetslös men en man som hade jobb vi har tre barn.
  Då ska jag väl vara nöjd för nu får jag pengar varje månad.
  Men jag önskar inget annat än ett jobb just nu.

  Men det verkar inte finnas jobb för en 47 åring med lång livserfarenhet.
  jag hopppas att du får tur och vinner pengar så att du kan förverkliga dina
  drömmar.

  Jag visade i alla fall min glädje i Tv och visste vad jag skulle göra med vinsten jag bjöd med min syster och hennes son till Thailand

 3. Hej!
  Du kanske ska vara glad du inte vunnit och har en massa pengar att oroa dig för nu när det är skakigt på pengamarknaden. 😉

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.