En blogglek

Eftersom mina barn alltid hävdar att jag är jättetöntig och att jag är sååå pinsam, så kan vi väl ha en deal här på bloggen? Vi låtsas att alla ni som läser tycker att jag är vääärldens coolaste Fatou?

Nej, nej, det spelar ingen roll om ni inte tycker det, huvudsaken är att ni är med och leker och reglerna är väl solklara? Ni tycker jag är världens coolaste tonårsmorsa och världens coolaste Fatou och mina barns åsikt blir totalt ignorerade, i alla fall i detta inlägg!

Jag sitter här i min fina, stickade sjal och med mina mysbrallor och tycker verkligen att jag behöver bättra på min coolhetsfaktor. Jag har ett behov av att vara lite cool just nu. Pleeease, säg att ni är med och leker en stund?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

12 svar på ”En blogglek

 1. Fatou… Du ROCKAR! 😀 & du är iaf den coolaste morsan jag vet!
  dessutom är det väl ändå rätt coolt med stickats tycker jag… stickat passar till allt.. *nickar*

 2. hey sis, har du fått en snart 30 årig man fastna på en ”jävla” blogg (utan barn) då e man cool. Obs skrivet på fyllan. må bäst.

 3. Bara det faktum att du sitter med en stickad sjal när du skriver detta talar ju för att du är så cool så att klockorna stannar! Sjal är coolt – DU är cool!

  Ls senaste inlägg..*Brööööl*

 4. Förstår precis hur du känner det med de där tjejerna hemma.Inte lätt! Binta sa ju till mig härom veckan att jag inte skulle köpa en jacka jag kollade på för att den var typ en sån som du skulle kunna ha på sig. allstå SUPER TANTIG! i hennes ögon.
  Ha ha så i hennes ögon är både din o min smak Tantig.Ha ha

  Du är cool för du säger alltid vad du tycker o tänker. O har oftast bra o coola åsikter oxå 🙂
  så det så!

 5. Cool kan man vara på så många olika sätt (tycker jag). Du har fyra barn och är bara 38 år, det tycker jag är coolt. Du klarar av att ta hand om dina fyra barn ensam och är dessutom berömd bloggare och kåsör, det tycker jag är coolt. Du vågar berätta öppenhjärtigt om dig och din familj på en blogg som läses av massor av människor, det tycker jag är coolt.
  Så visst är du cool, på riktigt, och inte bara vad du har på dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.