Webtest

Jag brukar ibland lägga ut olika webtest från olika webbsidor. Tyvärr brukar det inte alltid gå så bra för mig i dessa test, men idag gick det desto bättre. Testet handlar om hur bra man hängt med i veckans gångna nyheter och tydligen måste jag ha hängt med VÄLDIGT bra, för jag fick 10 rätt av 10 möjliga. Testa dig du också! Klicka HÄR! Fast jag måste erkänna att på två av frågorna chansade jag lite, eller rättare sagt, jag körde med uteslutningsmetoden. Jag vet inte om det räknas då?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Webtest

 1. Gråa hår är mitt minsta bekymmer!
  Jag har ärr på själen och hjärtat och Nu börjar min fantastiska body braka samman sakta men säkert. Du har ju sett hur halt jag är!
  Men jag kommer tillbaka! Jag tränar järnet för att få tillbaka styrkan. Men skam att klaga egentligen finns folk som har mkt värre handicaps och det mesta på mig funkar asbra ännu, även om det inte kommer till sin fulla rätt särsklit ofta…. 8)

 2. Hej, hoppas du har haft en underbar dag! Själv fick jag en 9:a.

  Jag har ett bra sajttips till dig: http://www.mylinkmap.com – Här kan man enkelt och snabbt bygga upp sin egen startsida med logotyper som är klickbara till de sajter man vill ha med. Man får på så sätt en väldigt bra och snygg struktur över sina länkar/bokmärken.

  Ha det så bra!

 3. Hej
  TA MED DINA VÄNNER PÃ… ÖPPET HUS!

  Visning av hudvårdsprodukter och Make up

  Vi bjuder på fika och en överaskning!!

  Söndagen den 19/10 klockan 17.00 – 19.00
  (Lokalen Norrskensgatan 20, Andersberg – radhusen)

  Anns senaste inlägg..ÖPPET HUS!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.