Samma musiksmak

En sak är i alla fall väldigt tur för mig. Jag och döttrarna har ungefär samma musiksmak. Den musiksmak vi inte helt delar, står jag ändå ut med, men de flesta låtar de spelar blir mina favoriter också och de jag spelar mycket, blir även deras favoriter. Ikväll har bland annat dessa låtar spelats! (Den nedre är det Binta 19 och Jai 17 som dansar till!)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Samma musiksmak

 1. Måste bara tacka för att du presenterade mig till denna fantastiska låt, som sedan vidareutvecklades till jag nu är fullkomligt lost i Tanya Stephens.

 2. Skön låt , skön brutta! Men!
  Den där låten accentuerar ett fenomen som jag lagt märke till och som är symptomatiskt för vissa vackra kvinnor med stora självhävdelsebehov. När jag var gift kunde det ibland dyka upp tjejer som gjorde allt för att utmana och bli bekräftade av någon de visste var fett bizi…-Jag har en fluga i ögat, kan Du hjälpa mig få bort den? Ingen fluga så långt ögat kan se….-Jag har gått ned syns det? (intar en pose)Men sen är jag ju bara semiskild nu oxo det ena kontraktet är makulerat, det andra kvarstår…och vissa damer håller på så där och ska ha nåt av mig fast dom vill inte ge nåt…8( Som hedersman skulle jag aldrig ens kika med flirtiga ögat på en gift kvinna…

 3. Kul att se videon, särskilt den här karaokevarianten. Det där är en gammal favoritlåt som alltid har sin plats på min mp3…

  Ja, du är väldigt lyckligt lottad om du och dina barn gillar ungefär samma musik, jag hoppas jag också kan få det så. Just nu gillar min femåring i alla fall bara reggae och hiphop, så chansen finns ju. När hans pappa satte på Lugna Favoriter en liten stund, kollade sonen på honom med en min av ”Stäng av skräpet!”
  Men jag har hört talas om en skejtarfamilj som fick en son som bara gillade dansband… :O

  Hannas senaste inlägg..Fullmåne

 4. Ja, kan Du fatta hur låst jag är ?

  Hon har upplöst borgerliga äktenskapet. men det Islamiska kvarstår.

  Hur skall jag kunna gå vidare?

  Hur skall hon kunna gå vidare?

  80

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.