Största möjliga tyyyyystnad…

Idag har jag haft ett nytt möte på Radion. Det är alltid lika trevligt och givande.

Just nu sitter jag här hemma och bara njuter. Alla barn och tonåringar är borta med vinden, eller rättare sagt borta med bussen till Stenhagen. Det är där Binta (19) tränar de yngre tjejerna från det bostadsområdet och från vårat bostadsområde. Idag valde alla syskon att följa med. Mabou har i och för sig varit med på de flesta träningarna, men idag valde även de två yngre systrarna att följa med.

Så här sitter jag nu. Jag ska snart städa undan lite och sedan börja med maten. Fram tills dess njuter jag av lugnet och tystnaden. Jag blir lika chockad varje gång jag blir ensam hemma över att mitt hem verkligen kan vara så tyyyst och lugnt. Det känns helt overkligt!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Största möjliga tyyyyystnad…

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Meeh…

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Meeh…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Personligt « Största möjliga tyyyyystnad… […]

  2. […] Personligt « Största möjliga tyyyyystnad… […]