Den energin

Vem har inte önskat att man hade sina barns energi? Vem har inte önskat att man orkade hålla igång från morgon till kväll, dagarna i ända?

Men, samtidigt, om vi verkligen haft all den där energin, skulle inte vårt samhälle kännas ännu stressiga då? Tänk om alla vuxna hoppade omkring på stolar och bord, skuttade upp och ner för trappor ute på stan. Klättrade på allt vi kunde klättra på.

Jag tror det är rätt bra att man blir något mer laid back med åren…! 😉 Fast det skulle vara bra med mer energi när man trött kommer hem från jobbet och inser att det behövs städas…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Den energin

 1. Den energin man hade som barn kommer tillbaka då och då – tänk på hur du känner dig när första snön faller varje år, när löven ligger i en stor hög längs väggrenen… Spritter det inte i benen då? Får du inte lust att bygga en snögubbe eller att sparka bland löven…?

  Själv ser jag varje morgon grannpojken på två år, som under sin 8 meters väg till bilen hinner stanna och förundras över så mycket runt sig (en fågel, ett barr, en kotte, en myra, en bil… vad som helst) och strålande av glädje beundrar objektet. DEN känslan försöker jag hitta varje gång jag är ute.

  Hade man haft ett barns energi också… Tja då kanske lägenheten blivit städad nångång i varje fall!

  Fransyskans senaste inlägg..En svenska i en fransmans ögon

 2. *fnissar*
  Jag ser det framför mig…

  ”Tänk om alla vuxna hoppade omkring på stolar och bord, skuttade upp och ner för trappor ute på stan. Klättrade på allt vi kunde klättra på.”

 3. Ibland har jag nog lika mycket energi som barnen, eller mer. Men jag är väl lite bättre på att kontrollera den och använda den på ett socialt accepterat sätt. Och de är lite bättre på att göra roliga saker som ger energi, vilket gör att de oftare har den. Tror jag!

  Hannas senaste inlägg..Godaste kakan just nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.