Beware…

… Jai har fått sin första lön! Sällan har jag sett pengar rulla i så snabb takt… Men hon hittade jackan väldigt mycket billigare, i alla fall… Nej, det blev ingen för 4000 spänn i alla fall! 😉

Själv fick jag en jättefin, lång, svart polotröja i lite tjockare material. Dessvärre såg jag ut att vara gravid i nionde månaden, när jag satt på mig den… Så den MÃ…STE bytas! Nåja, jag fick i alla fall en fin present. Så NÃ…GOT måste jag ha gjort rätt i alla fall…! 😀

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Beware…

  1. En fråga. Kan du rekommendera någon frisör för afro-hår i Uppsala? Mina barn börjar drömma om att gå till frisören, men då deras hår är närmare afrikanskt än svenskt vill jag inte släppa iväg dem till en frisör som inte har koll. Jag håller därför på att samla in åsikter om Uppsala-frisörer. 🙂

  2. Tack för ditt svar. Googlade lite och hittade en frisör som heter CC Hair & Beauty här i Uppsala, men det är alltså inget som du eller dina barn känner till? Annars får det bli Stockholm..

  3. Linda: Jo, det är en kvinna som har det som jag tror kommer från Nigeria. Jag brukar köpa hårprodukter av henne när jag inte orkar åka till Stockholm. Tror hon flätar och gör hårförlängningar också, men är osäker på om hon gör så mycket annat? Är osäker på om hon klipper, men ring gärna och fråga. Hon håller till alldeles intill Väderkvarnsgatan. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.