Mabou linslus

Igår hade vi en journalist på besök. Mabou (6) var på ovanligt gott humör. Kanske var det för att storasyster Isa (15) såg sin chans att få baka lite fikabröd. Mabou gillar fikabröd. Mabou gillar ”okända” gäster också. Egentligen gillar han alla gäster. Som vanligt berättade han ganska öppenhjärtligt om oss, även om han var något mindre pratsam än han brukar vara.

Kanske var det för att han var väldigt fascinerad av den lilla bebisen som journalisten hade med sig. Det var verkligen en ursöt liten bebistjej. (Ja, det var nog inte bara Mabou som blev fascinerad 😉 )

Men. När journalisten gick sin väg med sin ursöta lilla bebisflicka, så fick Mabou panik.

Jag: Visst var bebisen gullig, Mabou!

Mabou: Ja, hon skrattade när hon tittade på mig!

Jag: Mmmm… Hon tyckte nog om dig.

Mabou: Men just de ja! Hon frågade nästan bara dig saker, mig frågade hon bara lite grann, fast jag sa att hon skulle fråga mig också.

Ja, det här med journalister och Mabou är ingen höjdare. Hur nöjd han än verkar, så blir han alltid lite besviken i slutet.

HÄR lyckades han övertyga mig om att han var sjuk, för att vara säker på att få träffa journalisten!

HÄR blev han också sur för att journalisten pratade mer med mig än med honom.

HÄR blev han sur för att man knappt såg att det var han på bilden.

Jag tror jag får starta en egen tidning, som bara handlar om Mabou…! 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Mabou linslus

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Veckans kåseri (12)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] ni förra veckan när jag blev intervjuad? Hon som intervjuade mig om skriver om vårat möte […]