ALLA stölder bör polisanmälas!

Jag har, i likhet med många andra tonårsföräldrar, haft problem en längre tid med att mina strumpor får ”egna fötter” och försvinner. Inte nog med att det försvinner en massa strumpor i tvätten, så det blir en massa udda kvar. Jag har också problem med att strump-par försvinner. Oftast ser jag dem sedan på någon av mina tre döttrar. Ibland hittar jag dem också i en smutshög.

Om jag finner dem på fötterna på någon av mina döttrar så heter det oftast: ”Nähä, det är mina, jag köpte dem förra veckan!” Men om jag finner dem i en hög med smutsiga kläder så heter det alltid: ”Men JAAAG har inte använt dem!!”

De är smarta, mina döttrar, det ska jag inte ta ifrån dem. Men. Jag är ännu smartare. Nu har jag köpt tre par nya strumpor, i mitt favoritmaterial. Jag har köpt tre likadana fast i olika färger. Jag har noga kollat att INGET av mina barn har ett enda par strumpor som ens liknar mina nya.

Om du ser ett par strumpor som ser ut så här:

eller så här:

eller så här:

på en tjej som ser ut typ så här:

eller typ så här:

eller typ så här:

följ då anvisningarna:

 • Kontakta omgående närmaste polisstation
 • Om du inte blir tagen på allvar, hävda att ALLA stölder bör polisanmälas.
 • Slit av mina strumpor direkt och kontakta mig på: tonarsmorsa@gmail.com
 • Belöna dig själv med något du länge velat ha, för att du ingripit och gjort en god samhällstjänst!

Till sist: tack för hjälpen på förhand! Skulle jag nu själv komma på tjuven på bar gärning, så kommer naturligtvis tjuven att skoningslöst hängas ut på min blogg!

P.S. NEJ! Jag har inte köpt TRE par strumpor till mig själv, för att de ska få varsitt par! (Bara för att förtydliga!) D.S.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”ALLA stölder bör polisanmälas!

 1. Tss, du ska inte tro att man som tonåring får ha strumpor ifred heller. Jag är fortfarande facinerad över hur mycket strumpor jag helt plötsligt har sen jag flyttade hemifrån. Och det faktum att alla par faktiskt kommer tillbaka från tvätten! Förr var det lite gambling över att våga slänga strumpor i tvätthögen.. :/

  Men just dom där strumporna ser väldigt varma och mysiga ut. Var finns dom att köpa ? 😮

  Katarinas senaste inlägg..Arne Anka

 2. Du får mig oftast alltid att skratta och när du inte gör det så är det med ganska medhållande nickande jag sitter och läser det du skriver om både rasism, attityder och sorger inom och utom familjen.

  Jag är så tacksam för jag hade bara en som alltid tog men alltid ägde själv. Till slut kände jag mig rätt så senildement och undrade om det var fel på mitt eget minne.

  Tack och lov så växer även ufona upp till att bli kloka. Det kan ta några år men så.. Hav tröst, det kommer alltså en ahadag och om inte förr så när det eventuellt blir egna små. Då kan du njuta och när döttrarna och sonen förtvivlar över sina tonåringar kan du säga att what goes around comes around 🙂

  Ha en fin söndagkväll med förhoppningsvis sockorna i behåll.

 3. Katarina: Är det sant? Är dina föräldrar lika strumptjuvar som mina döttrar? skicka bild på dina strumpor så ska jag se till att anmäla dem om jag ser dem i dina strumpor…! 😉 Just dessaa har jag köpt på Willys för 15 spänn paret. Förra året köpte jag likadana på Lindex och Ica, men då betalade jag 79 spänn/paret. Lite skillnad alltså, det var därför jag passade på att köpa flera par nu…! Köpte också fingervantar i samma material, fast med marmorerat mönster. Supersköna och mjuka!

  Carina: Härligt att höra! 😀

 4. Pingback: Tonårsmorsa » Haffad!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Minns ni att jag skrev för ett tag sedan om mina strumpor? Jag skrev att jag köpt nya och att ni skulle hjälpa mig hålla koll så ingen av mina döttrar skulle sno dem? Det inlägget kan du läsa HÄR! […]