Feberfrossa och Mardröm

Igår var en halvskaplig influensadag för både mig och Mabou. Allt gick, bara man inte ansträngde sig för mycket… I natt har varit ett rent helvete. Jag har haft feberfrossa och kallsvettats hela natten. Som pricken över i avslutade jag natten med att drömma en riktigt vidrig mardröm. Den var så ångestladdad att jag inte vet om jag vaknade helt svettig av drömmen eller av febern?

Just nu känns det lite bättre. Mabou verkar också må lite bättre. Det är underligt det där att när man själv är sjuk och ett barn är det, så blir det inte så mycket tid att kurera sig själv. Man försöker göra allt för att barnet ska piggna till…

Jag hoppas att vi ska piggna till ordentligt, för jag har inte tid att vara sjuk eller hemma. Jag har massor att göra både på arbete och privat. Inte minst måste jag ha tid för vår anhöriga som inte har så långt kvar. Den här tiden går liksom inte att ta igen…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Feberfrossa och Mardröm

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.