Jag förklarar Krig!


Stöd min insamling på Rosa Bandet
Rosa Bandet är nu en känd insamling för de flesta av oss. Det är en kampanj som pågår varje år i Oktober. Jag har tidigare nämnt dessa kampanjer i min blogg.

Skillnaden i år är att jag har två närstående som drabbats av cancer. Därför lägger jag i år upp, inte bara en länk till andra som är med i kampanjen, utan jag ger mig helt enkelt in i den själv också. Jag brukar köpa rosa bandet varje år, däremot är det inte alltid jag har burit det, för jag tycker det känns lite som ”titta vad jag är duktig” Nu har jag omvärderat den åsikten. Nu ser jag det som en liten rosa reklam-rosett. Jag struntar helt enkelt i vilka medel som används, huvudsaken är att kampanjen sprids och att så många som möjligt skänker några kronor till cancerforskningen!

Det sägs att i krig och kärlek är allt tillåtet och jag har förklarat krig mot cancer nu! Om du är med, så klicka gärna på någon av loggorna i detta inlägg och skänk en större eller en mindre summa. Dessutom utmanar jag hela bloggvärlden att följa mitt exempel!


Stöd min insamling på Rosa Bandet

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Jag förklarar Krig!

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Kriget fortsätter

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Isa ska resa till Gambia

  3. Pingback: Tonårsmorsa » Det kom ett sms…

  4. Pingback: Vi minns Lamin | Tonårsmorsa – Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Personligt « Jag förklarar Krig! […]

  2. […] sist: GLÖM INTE vår gemensamma kampanj här på min blogg och den insamling vi gemensamt påbörjat. Var gärna med och lämna ett litet […]

  3. […] Jag förklarar Krig! […]

  4. […] Jag förklarar Krig! […]