Facket, Kött och Choklad

Ni kanske minns att jag blev ganska ”mobbad” av mina barn (klickbar länk) när jag blev vald till arbetsplatsombud för facket. Ikväll har vi i alla fall haft medlemsmöte och därefter gick vi och käkade på en restaurang med ruggigt bra mat. Restaurangen heter Kött, Kök och Bar.

Eller vad sägs om den meny jag valde? Nämligen Oxfilé tournedos och potatisbuffe ´ med en massa olika potatissorter och flera olika såser. Till efterrätt blev det något som heter choklad, choklad, choklad. Och om jag säger så här: den innehöll en del …choklad! Jag har få gånger i mitt liv tackat nej till choklad, men den här gången orkade jag faktiskt inte äta upp hela desserten.

Jag tycker facket är en fantastisk ”uppfinning”! 😉

Men glöm inte rosabandet kampanjen som alla ni som läser min sida kan vara med och bidra på. Vi har redan lyckats samla ihop 1100 spänn! En liten eller stor summa, du bestämmer själv! Klicka på den rosa loggan om du vill vara med!


Stöd min insamling på Rosa Bandet

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Facket, Kött och Choklad

  1. Kött kök och bar är min och sambons favorit i stan. Jag är ganska kinkig och just att man kan välja själv potatis-sort och sås känns jättebra! Annars brukar jag få försöka lista ut vilken maträtt som innehåller minst saker jag inte tycker om (eller mest saker jag tycker om). 🙂

  2. Pingback: Fuck-Möte och God mat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] käkade på samma ställe som vi vart ett par gånger förut, på Kött, Kök och Bar och deras mat är verkligen bra! Vi åt ungefär samma som sist. Dessutom […]