She made my day

(Mina naglar är längre nu än när denna bild togs)

Igår när jag gick och handlade med Isatou (15) och Mabou (6) så kände jag mig riktigt risig. Jag hade inte duschat på två dagar, inte borstat håret på lika länge. Mitt ansikte är söndergråtet och uppsvullet, jag hade samma joggingoverall fortfarande som jag slängde på mig när jag åkte ner till Stockholm efter dödsbudet. Kort sagt, jag kände mig ofräsch och osnygg.

Vi gick runt på måfå och plockade i lite matvaror från här och där:

Jag lade upp alla varor på bandet, Isa gick till rullbandets slut och skulle börja plocka i varorna medan jag betalade:

Kassörskan: Ursäkta! Jag bara måste fråga vart du går och gör dina naglar?

Hörde ni den? GÖR MINA NAGLAR!!

För mig, som var en konstant nagelbitare tills för några få år sedan, är det den finaste komplimang jag kunde få. Att mina långa, välmålade naglar såg ”gjorda” ut.

Hur som helst: den kassörskan MADE MY DAY!!

Jag vädjar nu ÄNNU mer om att fortsätta stödja rosabandet kampanjen som alla ni som läser min sida kan vara med och bidra till. Vi har redan lyckats samla ihop 1200 spänn! En liten eller stor summa, du bestämmer själv! Klicka på den rosa loggan om du vill vara med! Idag är sista dagen som kampanjen pågår!


Stöd min insamling på Rosa Bandet

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”She made my day

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Dagens i-landsproblem

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] ni fatta? Jag har bitit av varenda långa, välmanikyrerade nagel jag hade. På båda mina händer…Varenda en. Det var någon vecka sedan och jag har inte […]