Veckans krönika (13)

Jag känner mig helt slut i kropp och själ, efter ett långt och känsloladdat dygn.

Tills jag hämtat ny kraft kan ni lyssna på min krönika denna vecka:

Rasism och Islamofobi. För att lyssna, klicka HÄR, välj ljudspelare och dra fram tidslinjen till: 9.50.

Några av mina tidigare krönikor och kåserier finner du HÄR samlade! Samtliga kan du finna i klickbara länkar HÄR!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Veckans krönika (13)

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.