Obama in the Black House

Jag pratar med min väninnna i telefonen. Hon är gravid och dessutom så visar det sig att pappan till hennes barn dels kommer från samma område i Kenya som Obama och dessutom har de delvis samma stam-ursprung. Min väninna är eld och lågor över valet:

…så vaknade jag av att han sparkade. Alltså det brukar han inte göra den tiden, så slog jag på Nyheterna och hörde att Obama vunnit! Det var som om han sa att jag skulle vakna och se det. Fatta Fatou! En svart man i svarta huset, jag tyckte både Obamas tal och McCains tal var så bra…

Jag: Vad sa du?

Väninnan: Va…? Vaddå?

Jag: Haha… du sa en svart man i svarta huset!

Väninnan: Haha… gjorde jag?

Jag: Hahaha… Ja, det gjorde du! Det kanske är dags de målar om Vita huset nu?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Obama in the Black House

 1. Till alla dem som diggar Obama hejdlöst: -Glöm inte att han är amerikan.

  Han har sagt att han är sugen på att bomba i Pakistan….

  Knas?! 8(

 2. Cel ´Dara: Ja, det skulle vara något, det! 😀

  J2B: Ja, men det ska bli spännande att se om han lyckas leva upp till några av alla positiva förändringar. Time will tell…!

 3. J2B:
  Ja egentligen har vi ingen aning om vilken president han kommer vara ännu förrän tiden visar. Men det är roligt att hudfärg inte längre spelar roll i Usa om man vill bli president. Och också kul(med tanke på den islamfobi som verkar ha funnits ett tag) att någon som heter Hussein i mellan namn kan få vara president.Ett stort steg för Usa men som sagt hur han blir som president vet vi inte alls ännu.

 4. Pingback: Tonårsmorsa » Det berömda segertalet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] på en president med gott omdöme? Hur Obama kommer att bli som president är ännu osett, men jag håller med min väninna om att det öppnar hopp och möjligheter att en svart person faktiskt 2008 fått möjlighet att bli […]