Ordning och Reda?

Ibland är jag så otroligt slarvig med viktiga papper och sådant att jag skäms.

Ibland är jag dock så ordningsam att jag blir så stolt över mig själv att jag nästan spricker.

Jag har köpt två fina mappar, där man kan stoppa in alla viktiga papper. Det är många fack i varje mapp. Den rosa för privata grejer och den blå för jobbgrejer och för fackliga grejer.

Ibland gör jag saker som jag knappt tror är jag som gör.

Ordning och Reda (löning om allt för lång tid…)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Ordning och Reda?

  1. Känner igen det där. Lite för bra. Det känns som jag då och då gör såna här saker, fixar med pärmar och mappar osv men det ständiga problemet med mig är att fortsätta lägga ner alla viktiga papper där… Efter ett tag har det skitit sig och då har jag ingen ording alls tills jag fixar ett nytt snyggare system som är ännu bättre… dvs så länge jag lägger papperna i mitt nya system. Brukar vara ungeför 3 veckor…Suck..Hoppas det går bättre för dig 🙂

  2. Sofie: Ja, det är just det där med att hålla i det. Men jag har faktiskt en sådan där gammal mapp med flera fickor, där jag lyckats bevara väldigt viktiga papper i många år, men nu när jag utökat det hela, så hoppas jag på att lyckas lägga i lite andra papper också! *Håller tummarna!*

    Eva: Det var på en bokhandel. Jag tror det är akademibokhandeln, men de lär nog ha dem i de flesta bokhandlar. I massa roliga färger finns de med. (Men av någon underlig anledning gissar jag på att det är den rosa du vill åt! 😉 ) Kram!

    Mariebrima: 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.