Hur länge ska han lyckas hållas vid liv?

Det har bara gått några dagar sedan Obamas presidentseger. Ändå har jag på olika håll redan hört från fyra helt olika källor/personer ifrågasättanden om hur länge man ska klara av att hålla honom vid liv? Jag tycker det är fruktansvärt att när det finns personer som äntligen inger hopp och framtidstro för människor, så riskerar de genast sina liv.

Jag hoppas att alla onda farhågor ska visa sig onödiga. Jag hoppas verkligen att USA får behålla sin president. Jag hoppas att Obama får behålla sitt liv. Jag hoppas att hans barn får behålla sin far.

Sedan hoppas jag också att han ska lyckas leva upp till alla de förhoppningar som många har för Obama.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Hur länge ska han lyckas hållas vid liv?

  1. Sophia: Ja, det tycks vara många som tror det och oavsett hur han blir som president, så önskar jag varken honom eller någon annan död.

    J2B: Can ´t leave the topic! 😉

  2. Schysst video! Personligen tycker jag att det är väldigt hoppfullt med en relativt ung regnbågspresident, som representerar många olika aspekter och kvaliteter, och att det är skrämmande med tanken på ett angrepp mot Obama, eftersom det också är ett angrepp på alla som är som han och alla som stödjer honom. Vi som har regnbågsfamijer är väldigt sårbara just nu … Jag hoppas av allt mitt hjärta att han lever och blir gammal och kan få berätta för sina barnbarn om hur det var att tillträda som den förste people-of-colour-presidenten i USA:s historia!!! Sen är det en annan historia att han nog trots allt är rätt konservativ… Kram till dig tonårsmorsa, gillar verkligen din blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.