Alternativ förvaring till billigare peng

Allt om Barn har förvaringstips till barnrum. Jag kikade igenom bilderna, det var 10 stycken. Som ensamstående fyrabarns morsa så kunde jag börja med att konstatera att det var väldigt dyra förvaringslådor och dyl. Det som sedan slog mig var att de faktiskt inte ens var snygga. Av bildserien på 10 bilder så var det två av dem som jag överhuvud taget skulle ha kunnat tänka mig att ha köpt till mina barn och det var mindre förvaringsgrejer, som inte ens förvarar särskilt mycket grejer.

Så jag ställer mig nu frågan: vad är det för fel på IKEA? Här kommer alternativa förvaringsgrejer, till lite vettigare priser och som jag tycker, även snyggare eller mer praktiska grejer:

Vit förvaringslåda för 129 kronor.

Vessla, back med hjul, 49 spänn (går även att köpa ett lock till för 19 spänn, om man önskar)

Nöje, väggförvaring med lock, 49 kronor.

Minnen, skattkista, finns i grått eller rött, för 139 spänn, som hittat.

Fabler anka, väggförvaring med fickor, 69 kronor. (Finns också som groda, för samma pris, i andra färger)

Barnslig, minibyrå med fyra lådor 29 kronor.

Korall sköldpadda, förvaringskorg, 29 kronor, finns också i rött, med en fisk, för samma pris.

Hensvik, vit förvaringsmöbel 499 kronor.

Glis, låda med lock för 39 spänn, som för övrigt får plats två stycken under en säng, vet jag av egen erfarenhet, då både Binta (19) och Jai (17) har två var under sina sängar.

Nöje, dörrförvaring med spegel, 169 spänn.

Mer förvaringsgrejer på IKEA, kan du finna HÄR! Billiga, snygga/roliga och praktiska i mitt tycke!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Alternativ förvaring till billigare peng

 1. Ja, din lista var minst dubbelt så bra sett till förvaring och utseende, och ungefär hundra gånger bättre, sett till pris. Fåniga saker till löjliga priser, från Allt om Barn. Bara för 35åriga villaföräldrar från finare Stockholmsförorter 😉

  Hannas senaste inlägg..Centrala Uppsala

 2. Supersmarta förvaringsgrejer, och dessutom var ju många av dom väldigt söta! Annars kan det va lite svårt att hitta bra, praktisk förvaring, som också är fin kan jag tykca. Men de där som du lagt upp va toppen enligt mig!

  Hittade en kul sida som jag kan tipsa om tillbaka såhär..

  http://www.inredningsskolan.se/simulator/

  Man inreder ett rum och får samtidigt tips och sånt, rätt kul att pyssla på med då man har en stund över. Testa vettja! 🙂

  Jag ska iaf kila till ikea en sväng till veckan och köpa lite ny förvaring! 🙂

 3. Hanna: Tack! Vad roligt att du tycker det. När jag själv såg reportaget reagerad jag på att grejerna var dyra, opraktiska och inte särskilt fina. Jag tycker mitt inlägg är bättre! 😉

  Sofie: Ja, det var många grejer som jag tyckte var i överkant, med tanke på utseende och funktion! 🙂

  Anna: Ja, IKEA är toppen! Ska kolla din länk! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.