R.I.P. Bigga En ros i cybern

En bloggvän har avlidit. Bigga-en cyberros finns inte längre hos oss. Vi blev bloggvänner 2005 och har haft kontakt till och från genom våra bloggar genom åren. Nu är hon borta och jag vet att hon fattas många både IRL och i cybervärlden. Må Bigga vila i frid!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”R.I.P. Bigga En ros i cybern

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.