Dagens Mabou

I morse när jag skulle knäppa igen arbetsbyxorna, så hade jag vissa problem, ska erkännas. Jag kan inte förneka att de börjat krympa i min underliga garderob… Mabou tittar på när jag kämpar:

”Mamma! Jag tror du har tjockat på dig lite!”

Men jag har överseende. Han tror jag gått upp i vikt. Han förstår inte att det är min garderob som krymper mina kläder…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

12 svar på ”Dagens Mabou

 1. Hehehehe…. så du har problem med garderoben. För mig är det tvättmaskinen som krymper kläderna!!

  PS. Jag är den Du tror 🙂 och det var kul att ha hittat hit! (Även om den sista tiden verkar ha varit tung, tung, tung för Er :()!! Har tänkt massor på Er!!
  Kramar

 2. Jag vill så gärna få tipsa om min blogg som handlar om hur barn till missbrukare har det. Jag skriver om hur det känns inom en och hur livet blir för oss när vi växer upp med missbrukande föräldrar. Idag skriver jag om hur man kan nå framgång.
  Välkomna att titta in

  Nike

  Nikes senaste inlägg..Vad är framgång och lycka?

 3. Hej, kan du inte bara skriva en bok. Du har ju varit med om så mycket och bott i Gambia och kan så mycket om dess kultur. Vi andra har inte haft den möjligheten så jag tycker faktiskt att du är skyldig oss det 😉 Jag skulle jättegärna vilja läsa en bok om en ung kvinna som flyttar ner till Gambia, om livet ur ett personligt perspektiv med en massa info om kulturen, jämförelser med Sverige, triviala fakta som vi inte visste att vi ville veta etc. Du gör det ju så bra i Bloggen och du har ju hela storyn så gott som färdigskriven! Den behöver inte vara så personlig, bara du tar med din enorma kunskap och roliga humor är jag mer än nöjd. Snälla Fatou… vi behöver den här boken!!!
  Kram

 4. Tänk att de alltid ska vara så himla ärliga! Häromdagen var jag så trött att jag knappt stod ut. Min treåring betraktade mig ingående och sa sen ”Mamma, varför ser dina ögon ut som små fiskar?” Precis vad man behöver höra, eller hur!

  Ewas senaste inlägg..Älgost, en delikatess!

 5. J2B: Japp! Jag ska påminna min garderob om det…! 😉

  Cel ´Dara: Mabou? Det var ju jag som var smart, ju! 😉

  AlterEgo: Japp, jag har haft mycket problem med denna garderob…! 😛

  Barbara: Roligt! Ja, det har varit tungt sista tiden, men det blir förhoppningsvis bättre och bättre allt eftersom! Jaså, du har problem med tvättmaskinen du? För mig är det definitivt garderoben, eftersom barnens kläder aldrig krymper! 😉

  Nike: Tack! Jag hoppas några läsare finner din viktiga blogg!

  Soulsister: Absolut! Jag svarar inte emot, eftersom jag är övertygad om att du har helt rätt! 🙂

  Annette Pettersson: Tack, vad du är go! Jag skriver faktiskt på två böcker samtidigt, frågan är om någon kommer vilja ge ut dem så småningom…? Vi får hålla tummarna! 🙂

  Fransyskan: Vilket lyx-problem!! 😀 Vi kanske skulle byta garderober ett tag? 😉

  Sofie: Eller en massa skitsnack…! 😛

  Hanna: Haha… Underbart!! 😀

  Ewa: Ja, PRECIS vad man vill höra…NOT!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.