Frusen och trött

I snart två veckor har jag gått omkring och frusit och varit trött konstant. Först trodde jag att jag höll på att bli sjuk, men nu inser jag att jag för övrigt mår bra i kroppen och inte alls känner mig krasslig på något sätt. Men jag fryser alltså och är trött, trött, trött.

Igår kväll gick jag och la mig supertidigt. Jag la mig så tidigt att jag trodde jag skulle vakna av mig själv. Men när mobilen ringde så kändes det fortfarande som mitt i natten och jag fick nästan lyfta upp benen för varje steg jag tog, för att ta mig in i duschen. Är det vintern som gör mig så trött och frusen, eller? Det konstiga är att barnen klagar på att vi har det så varmt här hemma och jag bara fortsätter frysa. Jag skulle behöva gå i ide.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Frusen och trött

 1. Hej, kanske är kroppens sätt att reagera på stress….har ju varit en tuff tid för dej och barnen och inte gör höstmörkret det lättare. Eller så kanske du skulle kolla om din ämnesomsättning fungerar som den ska, symtomen kan tyda på låg ämnesomsättning. Sköt om dej!

 2. Det är bara kroppens reaktion på allt du har gått igenom dom sista veckorna. Låter som en bra idé att gå i ide ett tag – du behöver antagligen massor med sömn för att komma ikapp och orka ta nya tag. Kram

  Fransyskans senaste inlägg..Skandal

 3. kanske jarnbrist? Min bonus-son hade det och fros o var valdigt trott hela tiden.
  Sen kan de ju som sagt bero pa det er familj precis gatt igenom.
  Vila o ta hand om dig, tand nagra ljus, hyr en bra film.. o ga till doktorn.

 4. Karin: Ja, du har säkert rätt. Det kan vara kroppen som själv säger ifrån…

  Fransyskan: Ja, jag har så kloka läsare, så det jag inte själv inser, kommer jag till insikt om genom er! 🙂 Tack! ♥

  Kimmie: Ja, ni har nog rätt! (Se svaret till Fransyskan)

  J2B: Ja, jag behöver alltid lite Tanya (men det retar mig att jag missade henne i Stockholm i Söndags… 🙁 )

  Tamara: Ja, jag ska börja med att vila och ta hand om mig och barnen…! Tack för omtanken! (Se svaret till Fransyskan) ♥

 5. Pingback: Tonårsmorsa » En ny sjal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Min mamma är en jäkel på att sticka och ibland virkar hon också. I helgen fick jag en jätteskön röd sjal som jag tycker är skitsnygg! Det är snyggt med hantverk och det är väldigt skönt att ha en stor sjal över axlarna när man är så frusen som jag är. […]