Klappat och Klart…

Allt var uppgjort och klart! Det var liksom redan färdigt och klart. Vinsten var min och jag behövde egentligen knappt skrapa rutorna.

Härom dagen skrapade jag alltså en trisslott. Naturligtvis vann jag på den. 75 spänn. För vinsten tog jag tre nya lotter. På dessa tre nya lotter vann jag sammanlagt 50 spänn. För dessa 50 spänn så tog jag två nya lotter. På dem vann jag två nya lotter igen. Idag tog jag med dem till jobbet för att gå och byta in dem på lunchen. Nu glömde jag att byta in dem på lunchen, så jag gick bara runt med dem och tänkte att jag ska byta in dem efter jobbet.

Mitt i allt så började det tok-klia i handflatan. ”Haha” sa jag till kollegan, ”idag kommer det rulla in pengar, det kliar som bara den i handflatan…” Han tittade lite skeptiskt på mig och nickade uppmuntrande.

På eftermiddagen kom nästa solklara tecken. Det började klia som bara den under foten. Det vet ju alla att det är ett solklart tecken på att man ska ut och resa. Eftersom det kliade VÄLDIGT MYCKET, trots att jag försökte klia tillbaka, så förstod jag genast att det handlar om en väldigt lång resa, så jag var helt övertygad om att vinsten skulle bli MYCKET stor på Triss, så jag skulle kunna resa långt och mycket den närmsta tiden.

På väg hem från jobbet, sprang jag in på ICA och bytte min lotter. På väg hem började det klia så vansinnigt mycket igen, att jag fick stanna cykeln för att klia tillbaka. Nu visste jag. Det var helt solklart att min storvinst kommer att smälla till idag. Så snart jag kom hem skrapade jag lotterna. Döm om min förvåning när de inte innehöll minsta lilla 25-kronors vinst.

Snopet känns det. Jag var så säker den här gången. Jag kände verkligen på mig hur det skulle bli. Jag såg redan framför mig hur jag skulle springa ut i regnet och vråla, dansa och skratta så alla grannar skulle komma ut och undra vad som stod på. Så blev det inte minsta segerdans alls… Bara en massa onödig klåda i handen och under foten…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Klappat och Klart…

 1. Baambi Tonårsmorsa! (luganda för ungefär ”stackars dig”)
  Jag vet precis hur det är. Det är nämligen samma för mig när jag någon gång då och då köper en lott. Jag kommer vinna på den, så är det, för jag behöver det och världen är lite rättvis ibland. Men ack, inte ens 25 kronor till en ny…
  Men du ska veta att jag hejjar på dig, och hoppas dig en storvinst nästa gång. Du förtjänar den, du och dina barn. Lycka till.

  Hannas senaste inlägg..Vad jag vill bli

 2. Pingback: Tonårsmorsa » Jag är förmögen!

 3. Hanna: Tack! 🙂

  Kimmie: Ja, definitivt!! 😉

  Tove: Japp, så är det! Väljer att kopiera in svaret som jag gav i ett efterkommande inlägg till en annan person, när jag svarar dig:

  ”Tack för din kommentar. Man får fråga mig om allt, men det är inte säkert jag svarar på allt…! 😀 Hur som helst, alla mina fyra barn är mina biologiska, däremot går jag inte in på deras fäder särskilt mycket, vilka som har vilka pappor. De vill inte att jag går ut med det i bloggen och det är sällan jag nämner deras fäder i bloggen och när jag gör det så har jag frågat om lov, eller nämnt vad jag skrivit, precis som med andra personer omkring oss, så försöker jag att inte “hänga ut” folk som inte bett om det, om jag inte frågat om lov och jag försöker att bevara våra närståendes anonymitet så långt det är möjligt. Hoppas mitt svar till dig känns okej? Det är ibland en svår balansgång att vara personlig men inte allt för utlämnande. Det var en hårfin balansgång nu runt Jai ´s pappas bortgång, men vi har valt att skriva om det på detta sätt, sedan kan ni säkert dra era egna slutsatser, men alla barnen är alltså mina biologiska barn! Hoppas svaret känns okej?”

  Tina: Haha… Ja, det är det jag håller tummarna för…! 🙂

  J2B: Konstigt att det är så roligt att pyssla med sånt som är förbjudet…! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Personligt « Klappat och Klart… […]