Jag är förmögen!

Utebliven vinst på Triss, visserligen, men med fyra barn känner jag mig väldigt rik i alla fall. Inte bara rik, utan rent ut sagt förmögen! Så är det bara!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Jag är förmögen!

 1. Hejsan
  De är såå…. sant man måste se till dom där skerna som gör en rik i vardagen! Alla som har mycket pengar är långt i från lycklig!:)

  Kram
  Annette

 2. hej, vill börja med att säga att jag finner din blogg ytterst underhållande, men också charmig på sitt egna sätt. sedan undrar jag en grej, inte för att vara oförskämd, men jag har bara gått o tänkt på det väldigt länge… jag undrar nämligen om alla dina barn är biologiskt dina? jag får nämligen inte det hela att gå ihop..tillexmpel ….du nämner ”vår dotter” samtidigt som det bara skiljer 2 år mellan dina äldsta döttrar…?

 3. J2B: Ja, visst är det underbart?!! 😀

  Annette: Ja, visst är det så?!! 🙂

  Soulsister: Ja, de är verkligen värdefulla, våra små liv! 😉

  hanna: Tack för din kommentar. Man får fråga mig om allt, men det är inte säkert jag svarar på allt…! 😀 Hur som helst, alla mina fyra barn är mina biologiska, däremot går jag inte in på deras fäder särskilt mycket, vilka som har vilka pappor. De vill inte att jag går ut med det i bloggen och det är sällan jag nämner deras fäder i bloggen och när jag gör det så har jag frågat om lov, eller nämnt vad jag skrivit, precis som med andra personer omkring oss, så försöker jag att inte ”hänga ut” folk som inte bett om det, om jag inte frågat om lov och jag försöker att bevara våra närståendes anonymitet så långt det är möjligt. Hoppas mitt svar till dig känns okej? Det är ibland en svår balansgång att vara personlig men inte allt för utlämnande. Det var en hårfin balansgång nu runt Jai ´s pappas bortgång, men vi har valt att skriva om det på detta sätt, sedan kan ni säkert dra era egna slutsatser, men alla barnen är alltså mina biologiska barn! Hoppas svaret känns okej?

  Sara: Ja, så känner jag också!

 4. Ã…å nu gör ni även mig nyfiken och förvirrad. Jag trodde ju att alla flickorna hade samma pappa och att bara Mabou hade en annan. Förstår att du inte vill svara på det, men jag fattar inte varför jag gått och tagit det förgivet. Nu har jag ändå läst din blogg i 1 år och trots det så har jag uppenbarligen missförstått något.

 5. kochana: Av hänsyn till barnen och fäderna, så låter jag bli att svara på det. Låt mig säga att de är nära förtrogna med varandras släktingar och att vissa agerar ”blodsband” för de andra, då alla släktingar inte finns tillgängliga i Sverige, på så sätt har alla ”samma” farmor till exempel… Hoppas svaret känns okej, även om du önskar få veta mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.